Întrebări tehnice
Mă puteți ajuta cu contul meu Oni Mask Co?
Parolă uitată
Asocierea conturilor de rețele sociale
Probleme tehnice
Ștergerea contului dvs
Cum pot modifica detaliile mele în contul meu Oni Mask Co?
Pentru a face modificări la informațiile dvs personale:
- Conectați-vă la contul dvs făcând clic pe pictograma unei persoane în colțul din dreapta sus al paginii (sau în colțul din dreapta jos în aplicație).
- După conectare, efectuați toate modificările dorite la informațiile contului dvs:
Parolă – Când faceți clic pe „Modificarea parolei”, vi se va cere să introduceți parola veche și noua parolă. Asigurați-vă că noua parolă are între 10 și 100 de caractere.
Adresă de e-mail – Faceți clic pe „Detaliile mele” și introduceți adresa de e-mail pe care dorițică Oni Mask Co vă contacteze.
Adresă de livrare – Selectați „Agenda de adrese” din coloana din stânga și „Adăugarea unei adrese noi”. Dacă aceasta este adresa dvs de livrare preferată, asigurați-vă că o setați ca adresă implicită.
Metodă de plată – Când faceți clic pe fila „Metode de plată”, se afișează lista metodelor de plată asociate contului dvs. Aici puteți „Adăugarea unei noi metode de plată” și face modificări la metodele de plată asociate contului dvs.
Preferințe de contact – Faceți clic pe „Preferințe de contact” în stânga pentru a alege modul în care dorițică Oni Mask Co să vă informeze despre cele mai recente oferte exclusive și promoții. - După ce ați efectuat modificările necesare la informațiile contului dvs, asigurați-vă că faceți clic pe Salvare.
Modificările aduse contului dvs nu vor afecta detaliile comenzilor pe care le-ați plasat deja.
Mi-am uitat parola
Dacă v-ați uitat parola, procedura pentru a vă reconecta este foarte simplă.
- Accesați pagina noastră de conectare.
- Faceți clic pe linkul „ Parolă uitată? » și introduceți adresa dvs de e-mail.
- Vă vom trimite apoi un link direct la adresa dvs de e-mail înregistrată pentru a vă reseta parola.
Nu găsiți e-mailul? Vă recomandăm să verificați folderul de spam.
Asocierea conturilor de rețele sociale
Vreți să creați un nou cont Oni Mask Co ? Puteți lega un cont de rețea socială la contul dvs Oni Mask Co prin înscrierea cu Apple ID, cont Facebook sau cont Google. Apoi puteți merge și vă conecta la Oni Mask Co.
Dacă v-ați înscris cu Apple ID dar ați ales să ascundeți adresa dvs de e-mail personală, Apple va fi generat o adresă de e-mail pentru dvs. Pentru a afla această adresă, accesați setările Apple ID pe dispozitivul dvs sau conectați-vă la pagina contului dvs Apple.
Aveți deja un cont Oni Mask Co? Nu veți putea lega un alt cont de rețea socială la contul dvs Oni Mask Co.
Sunteți deja înscris(ă) printr-un cont de rețea socială? Nu veți putea vă conecta utilizând adresa dvs de e-mail. Vă rugăm să faceți clic pe pictograma rețelei sociale corespunzătoare pe ecranul de conectare.
Primiți un mesaj de eroare atunci când încercați să vă conectați? Dacă sunteți înscris(ă) la Oni Mask Co prin contul dvs Google, Facebook sau Apple ID, trebuie să vă conectați utilizând același cont de rețea socială. Utilizați apoi butonul corespunzător platformei de rețea socială alese, situat sub câmpul de adresă de e-mail.
Dorițică să deconectați un cont de rețea socială ? Pur și simplu faceți clic pe butonul „Deconectare” din fila „Conturi de rețele sociale”. Dacă v-ați înscris la Oni Mask Co cu un cont de rețea socială și dorițică acum să vă conectați cu adresa dvs de e-mail, va trebui să creați un nou cont Oni Mask Co cu o adresă de e-mail diferită.
Am o problemă tehnică
Dacă aveți o problemă tehnică cu site-ul sau aplicația Oni Mask Co, iată sfaturile noastre:
- Ștergeți cookie-urile și cache-ul navigatorului dvs
- Încercați cu un navigator diferit
- Încercați de pe un alt dispozitiv
- Dacă utilizați aplicația: forțați închiderea aplicației, verificați că aveți cea mai recentă versiune și reporniți dispozitivul dvs
Dacă problema persistă, nu ezitați să contactați echipa noastră de servicii pentru clienți.
Ștergerea contului dvs Oni Mask Co
Dacă dorițică să ștergeți contul dvs Oni Mask Co, puteți să ne contactați prin pagina noastră de ajutor.
Vă rugăm să rețineți că ștergerea contului dvs duce la ștergerea definitivă a informațiilor dvs personale (istoricul comenzilor, adresele salvate, metodele de plată și articolele salvate).
După ce aceste informații sunt confirmate, vom putea proceda la ștergerea contului dvs.